De lekkerste (bruine) amandelen bij De Notenkraam Als u op zoek bent naar een snack die lekker en gezond is, dan raden we u aan om eens op de website van De Notenkraam te kijken. Bij ons vindt u een groot aantal heerlijke noten overzichtelijk bij elkaar, die u eenvoudig in onze webshop bestelt. Als u van ons een tip wilt hebben voor een soort noten waar u gezond van gaat genieten, dan raden we u de (bruine) amandelen aan. Deze noten zitten vol met gezonde voedingsstoffen, die helpen bij...

De lekkerste (bruine) amandelen bij De Notenkraam

Als u op zoek bent naar een snack die lekker en gezond is, dan raden we u aan om eens op de website van De Notenkraam te kijken. Bij ons vindt u een groot aantal heerlijke noten overzichtelijk bij elkaar, die u eenvoudig in onze webshop bestelt. Als u van ons een tip wilt hebben voor een soort noten waar u gezond van gaat genieten, dan raden we u de (bruine) amandelen aan. Deze noten zitten vol met gezonde voedingsstoffen, die helpen bij elk uitgebalanceerd dieet. Bruine amandeltjes zijn een heerlijk ingrediënt voor bijvoorbeeld een salade of taart, maar ook ideaal om lekker op de bank te eten als u televisie zit te kijken.

Lees meer...

De gezonde werking van amandelen

We verkopen bij De Notenkraam verschillende soorten amandelen. U koopt bij ons bijvoorbeeld de welbekende bruine amandelen met vlies. Deze bevatten goede vetten en vetzuren, die helpen bij het reguleren van uw bloeddruk. Daarnaast zijn bruine amandeltjes ook bij uitstek geschikt om uw slechte LDL cholesterol te verlagen, terwijl het goede HDL cholesterol wordt verhoogd. Het voedingscentrum raadt u niet voor niks aan om elke dag een handje bruine amandelen te eten om zo aan uw gezondheid te werken. Bruine amandelen kopen doet u eenvoudig bij De Notenkraam.

Amandelen kopen bij De Notenkraam

De Notenkraam is al 45 jaar een begrip. We staan niet alleen op een aantal verschillende markten, maar hebben ook een zeer uitgebreide webshop. Hier vindt u de lekkerste noten die er online te vinden zijn. U kunt deze in verschillende hoeveelheden bij ons kopen. Naast noten verkopen we ook de lekkerste mixen, superfoods, vruchten, pitten en zaden, zoutjes en zoetigheden. We willen u met ons assortiment een gezond alternatief bieden voor het minder gezonde lekkers waar de supermarkten mee vol liggen. Als u op zoek bent naar advies kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Lees meer

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)
Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Chat met ons