Geroosterde cashewnoten Naast ongebrande en gebrande cashewnoten zijn er ook geroosterde cashewnoten. Ongebrande cashewnoten (rauw) zijn niet bewerkt en bevatten alleen de eigen aanwezige voedingsstoffen. Gebrande cashewnoten zijn noten die zijn gefrituurd in olie. Doordat de cashewnoten op hoge temperatuur zijn gebrand, bevatten deze noten iets minder vitamines en mineralen dan de ongebrande rauwe variant. Voor hun gezondheidswaarde maakt dat niet veel uit. Omdat noten al veel gezonde...

Geroosterde cashewnoten

Naast ongebrande en gebrande cashewnoten zijn er ook geroosterde cashewnoten. Ongebrande cashewnoten (rauw) zijn niet bewerkt en bevatten alleen de eigen aanwezige voedingsstoffen. Gebrande cashewnoten zijn noten die zijn gefrituurd in olie. Doordat de cashewnoten op hoge temperatuur zijn gebrand, bevatten deze noten iets minder vitamines en mineralen dan de ongebrande rauwe variant. Voor hun gezondheidswaarde maakt dat niet veel uit. Omdat noten al veel gezonde onverzadigde vetten bevatten, nemen ze vrijwel geen olie meer op. Gebrande cashewnoten bevatten daarom ongeveer evenveel vet als rauwe noten.

Lees meer...

Geroosterde cashewnoten

Geroosterde cashewnoten zijn met droge lucht in een hete lucht oven geroosterd. Hier is geen olie aan te pas gekomen. Dit in tegenstelling tot gebrande noten. Bij het roosteren komt er extra smaak en aroma vrij waardoor geroosterde cashewnoten een echte smaaksensatie met een heerlijk knapperige bite zijn.

Geroosterde cashewnoten kopen

Voor heerlijke geroosterde cashewnootjes moet u bij De Notenkraam zijn. Zowel online als op de markt verkrijgbaar.

Lees meer

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)
Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Chat met ons