De lekkerste witte amandelen bij De Notenkraam Als u op zoek bent naar een snack die lekker en gezond is, dan raden we u aan om eens op de website van De Notenkraam te kijken. Bij ons vindt u een groot aantal heerlijke noten overzichtelijk bij elkaar, die u eenvoudig in onze webshop bestelt. Als u van ons een tip wilt hebben voor een soort noten waar u gezond van gaat genieten, dan raden we u de witte amandelen aan. Deze noten zitten vol met gezonde voedingsstoffen, die helpen bij elk...

De lekkerste witte amandelen bij De Notenkraam

Als u op zoek bent naar een snack die lekker en gezond is, dan raden we u aan om eens op de website van De Notenkraam te kijken. Bij ons vindt u een groot aantal heerlijke noten overzichtelijk bij elkaar, die u eenvoudig in onze webshop bestelt. Als u van ons een tip wilt hebben voor een soort noten waar u gezond van gaat genieten, dan raden we u de witte amandelen aan. Deze noten zitten vol met gezonde voedingsstoffen, die helpen bij elk uitgebalanceerd dieet. Witte amandeltjes zijn een heerlijk ingrediënt voor diverse baksels, maar ook ideaal om lekker op de bank te eten als u televisie zit te kijken.

Lees meer...

De gezonde werking van amandelen

We verkopen bij De Notenkraam verschillende soorten amandelen. U koopt bij ons bijvoorbeeld de welbekende witte amandelen. Amandelen zijn een bron van antioxidanten en verhogen je natuurlijke weerstand. Een lekker en gezond tussendoortje. Witte amandelen smaken wat zachter dan de bruine variant. Witte amandelen kopen doet u eenvoudig bij De Notenkraam.

Amandelen kopen bij De Notenkraam

De Notenkraam is al 45 jaar een begrip. We staan niet alleen op een aantal verschillende markten, maar hebben ook een zeer uitgebreide webshop. Hier vindt u de lekkerste noten online. U kunt deze in verschillende hoeveelheden bij ons kopen. Naast noten verkopen we ook de lekkerste mixen, superfoods, vruchten, pitten en zaden, zoutjes en zoetigheden. We willen u met ons assortiment een gezond alternatief bieden voor het minder gezonde lekkers waar de supermarkten mee vol liggen. Als u op zoek bent naar advies kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Lees meer

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)
Item 1-4 van 4 in totaal item(s)