Gedroogde zuidvruchten Zuidvruchten is een verzamelnaam voor verse en gedroogde vruchten die afkomstig en geïmporteerd worden uit verschillende landen rond de Middelandse zee. Zoals de naam het al verklapt, worden zuidvruchten gedroogd. Tot de zuidvruchten behoren gedroogde abrikozen, vijgen, krenten, dadels en rozijnen. Maar ook gedroogde pruimen en gemengde vruchten, die beter bekend staan als tutti frutti. Wanneer u op zoek bent naar gedroogde zuidvruchten bent u bij ons aan het...

Gedroogde zuidvruchten

Zuidvruchten is een verzamelnaam voor verse en gedroogde vruchten die afkomstig en geïmporteerd worden uit verschillende landen rond de Middelandse zee. Zoals de naam het al verklapt, worden zuidvruchten gedroogd.

Tot de zuidvruchten behoren gedroogde abrikozen, vijgen, krenten, dadels en rozijnen. Maar ook gedroogde pruimen en gemengde vruchten, die beter bekend staan als tutti frutti. Wanneer u op zoek bent naar gedroogde zuidvruchten bent u bij ons aan het juiste adres. Gedroogde zuidvruchten kopen doet u vanzelfsprekend bij De Notenkraam.

Lees meer

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Chat met ons