Chocolade pindarotsjes Pindarotsjes: een heerlijke combinatie van knapperige pinda's overdekt met melkchocolade. Onze chocolade pindarotsjes zijn handgemaakt. Chocolade pindarotsjes kopen bij De Notenkraam Heeft u gewoon eens trek in chocolade pindarotsjes? Ga dan voor deze heerlijke snack eens online langs De Notenkraam. Wij zorgen er dan voor dat ze snel uw kant op komen, zodat u er zonder dralen van kunt genieten. U vindt De Notenkraam ook op verschillende markten , waar wij ons...

Chocolade pindarotsjes

Pindarotsjes: een heerlijke combinatie van knapperige pinda's overdekt met melkchocolade. Onze chocolade pindarotsjes zijn handgemaakt.

Chocolade pindarotsjes kopen bij De Notenkraam

Heeft u gewoon eens trek in chocolade pindarotsjes? Ga dan voor deze heerlijke snack eens online langs De Notenkraam. Wij zorgen er dan voor dat ze snel uw kant op komen, zodat u er zonder dralen van kunt genieten. U vindt De Notenkraam ook op verschillende markten, waar wij ons volledige assortiment aanbieden. U kunt ons hier om advies vragen, maar dit kunt u natuurlijk ook doen door ons eenvoudig een mailtje te sturen.

Lees meer

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)
Item 1-6 van 6 in totaal item(s)