Lekkere en gezonde paranoten bij De Notenkraam U bent op zoek naar een lekkere, gezonde snack waar u zonder schuldgevoel van kunt genieten? Dan zijn noten de beste keuze. Het voedingscentrum raadt aan om elke dag een handje noten te eten, zodat u de gezonde vetten en voedingsstoffen die in noten zitten tot u kunt nemen. Bij De Notenkraam vindt u een zeer ruim assortiment van deze gezonde, maar vooral ook lekkere gezondheidsbommetjes. Wij verkopen bijvoorbeeld cashewnoten en pecannoten,...

Lekkere en gezonde paranoten bij De Notenkraam

U bent op zoek naar een lekkere, gezonde snack waar u zonder schuldgevoel van kunt genieten? Dan zijn noten de beste keuze. Het voedingscentrum raadt aan om elke dag een handje noten te eten, zodat u de gezonde vetten en voedingsstoffen die in noten zitten tot u kunt nemen. Bij De Notenkraam vindt u een zeer ruim assortiment van deze gezonde, maar vooral ook lekkere gezondheidsbommetjes. Wij verkopen bijvoorbeeld cashewnoten en pecannoten, maar ook walnoten, amandelen en macadamianoten. Naast de bekendere soorten noten verkopen wij ook paranoten. Paranootjes zijn een minder bekende soort noot, die wat ons betreft toch zeker tot de lekkerste noten in ons assortiment behoren.

Lees meer...

De gezonde paranoten

De paranoot is een soort noot die voornamelijk voorkomt in Zuid-Amerika. Bomen met deze noten zijn onder andere te vinden in Suriname, Guyana, Venezuela, Colombia, Peru en Bolivia. De boom waar de paranoot aan groeit behoort tot de hoogste bomen in het regenwoud. Deze bomen worden tot wel 50 meter hoog en kunnen 500 jaar oud worden! Paranootjes zijn een geliefd onderdeel van de bekende studentenhaver. Ze zijn een zeer goede bron van antioxidanten als seleen, en vitamine E, maar bevatten daarnaast ook magnesium, zink, calcium en ijzer. Deze noot een keer proberen zonder de andere elementen van de studentenhaver er omheen? Paranoten kopen doet u dan eenvoudig in onze webshop.

Paranoten kopen bij De Notenkraam

Die lekkere paranootjes koopt u natuurlijk bij De Notenkraam. Wij hebben het ruimste assortiment noten voor u klaarstaan. U kunt deze bij ons online kopen, maar we zijn ook op een aantal verschillende markten te vinden. Op onze website vindt u het overzicht hiervan. Online bestellen van paranoten is bij ons heel eenvoudig. U kiest eenvoudig de noten die u het lekkerste vindt, waarna u aangeeft hoeveel van deze noten u bij ons wilt bestellen. Nog even adresgegevens doorgeven en de betaling afronden in onze beveiligde omgeving en wij zorgen ervoor dat de noten uw kant opkomen.

Lees meer

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)
Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Chat met ons