Over de zuidvrucht Zuidvrucht is een verzamelnaam, oorspronkelijk voor verse en gedroogde vruchten die afkomstig zijn en geïmporteerd worden uit de landen rond de Middellandse Zee. In zuidvruchten zitten veel vruchtensuikers. Deze hebben niets van doen met gewone riet- of bietsuiker en kunnen veelal zelfs door diabetici gebruikt worden. Tijdens de groeiperiode worden ze door de zon in de vrucht gevormd. Daar ontlenen ze hun heerlijke volle smaak aan. Tevens bevatten zuidvruchten veel...

Over de zuidvrucht

Zuidvrucht is een verzamelnaam, oorspronkelijk voor verse en gedroogde vruchten die afkomstig zijn en geïmporteerd worden uit de landen rond de Middellandse Zee. In zuidvruchten zitten veel vruchtensuikers. Deze hebben niets van doen met gewone riet- of bietsuiker en kunnen veelal zelfs door diabetici gebruikt worden. Tijdens de groeiperiode worden ze door de zon in de vrucht gevormd. Daar ontlenen ze hun heerlijke volle smaak aan. Tevens bevatten zuidvruchten veel gezonde vetten, vezels, vitamines en mineralen.

Lees meer...

Zuidvruchten koop je bij De Notenkraam

Op zoek naar zuidvruchten? Het kopen van zuidvruchten gaat eenvoudig en snel in de webshop van De Notenkraam. De notenkraam biedt een uitgebreid assortiment aan zuidvruchten.

Lees meer

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)
Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Chat met ons