De lekkerste walnoten bij De Notenkraam Als we een top vijf samen zouden moeten stellen van de meest populaire noten, dan behoort de walnoot hier naar alle waarschijnlijkheid wel bij. Deze populaire noot is al vele decennia in onze contreien te vinden en werd al verkocht en gegeten toen veel van de nieuwere soorten noten hier nog helemaal niet bekend waren. We verkopen walnoten in meerdere verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld gebrand en ongebrand, maar ook als onderdeel van diverse...

De lekkerste walnoten bij De Notenkraam

Als we een top vijf samen zouden moeten stellen van de meest populaire noten, dan behoort de walnoot hier naar alle waarschijnlijkheid wel bij. Deze populaire noot is al vele decennia in onze contreien te vinden en werd al verkocht en gegeten toen veel van de nieuwere soorten noten hier nog helemaal niet bekend waren. We verkopen walnoten in meerdere verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld gebrand en ongebrand, maar ook als onderdeel van diverse notenmixen. Bent u dan ook op zoek naar de lekkerste walnootjes, dan raden we u aan om gewoon eens op onze site een kijkje te nemen.

Lees meer...

De oorsprong van de walnoot

De walnoot is ook bekend onder de naam okkernoot. Het is een noot die van nature in een schil zit en zodoende ook tot de steenvruchten behoort. U kent vast wel de notenkrakers die voor deze noten beschikbaar zijn en waarmee de vrucht uit de schil gehaald kan worden. Het kraken van de noten is misschien wel een van de redenen waarom walnoten zo populair zijn. Bij ons koopt u de walnoot uiteraard ook gewoon zonder schil. U hoeft de notenkraker dan niet uit de kast te halen om toch van deze lekkere noot te kunnen genieten. Er zijn verschillende rassen van deze noten verkrijgen, waarvan er een aantal ook in Nederland aan bomen groeien. Walnootjes zijn zeer gezond en bevatten twee keer zoveel antioxidanten dan praktisch alle andere soorten noten.

Walnoten kopen bij De Notenkraam

Heeft u na het lezen van dit artikel trek gekregen in die lekkere, gezonde walnoten? Dan raden we u aan om even in ons assortiment te kijken en een bestelling te maken. Wij zorgen er dan voor dat de noten snel uw kant op komen, zodat u er zonder dralen van kunt genieten. U vindt De Notenkraam ook op meerdere verschillende markten, waar wij ons volledige assortiment bij ons hebben. U kunt ons hier om advies vragen, maar dit kunt u natuurlijk ook doen door ons eenvoudig een mailtje te sturen.

Lees meer

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)
Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Chat met ons