Een handje vol noten in uw dagelijkse voeding Het Voedingscentrum adviseert in de schijf van vijf dagelijks een handje ongezouten noten te eten. Noten bevatten veel onverzadigde vetzuren en bouwstoffen. Noten leveren tevens ijzer, vitamine E en vitamine B1. In noten zit veel onverzadigd vet. Het eten van ongezouten noten beschermt tegen bepaalde hart- en vaatziekten. Het eten van ongezouten noten verlaagt bovendien het LDL-cholesterol. LDL-cholesterol is niet goed voor de bloedvaten....

Een handje vol noten in uw dagelijkse voeding

Het Voedingscentrum adviseert in de schijf van vijf dagelijks een handje ongezouten noten te eten. Noten bevatten veel onverzadigde vetzuren en bouwstoffen. Noten leveren tevens ijzer, vitamine E en vitamine B1. In noten zit veel onverzadigd vet. Het eten van ongezouten noten beschermt tegen bepaalde hart- en vaatziekten. Het eten van ongezouten noten verlaagt bovendien het LDL-cholesterol. LDL-cholesterol is niet goed voor de bloedvaten.

Lees meer...

Noten online kopen bij De Notenkraam

Noten online kopen? Dat kan, bij De Notenkraam. Al onze noten staan online. U vindt bij ons een ruim assortiment. Ook (spoed)verzendingen binnen 24 uur zijn geen probleem.

Wij zijn o.a. gespecialiseerd in vers gebrande noten, vers geroosterde noten, ongebrande noten en een ruime keuze aan gemengde noten. Maar zeker ook gedroogde zuidvruchten, gedroogd fruit, ook zonder toegevoegde suikers, gedroogde bessen, en nog veel meer! Online, hier verkrijgbaar bij de notenkraam.nl.

Lees meer

Er zijn 53 producten.

Item 1-30 van 53 in totaal item(s)
Item 1-30 van 53 in totaal item(s)

Chat met ons