Gezonde noten kopen bij De Notenkraam Wist u dat noten tot de meest gezonde snacks behoren die u kunt vinden? Ze zitten vol met gezonde vetten en oliën, die onder andere helpen uw bloeddruk gezond te houden en cholesterol tegen te gaan. We kunnen u dan ook aanraden om eens te kijken op de website van De Notenkraam, waar we een groot aanbod aan de lekkerste gezonde noten voor u klaar hebben staan. Het voedingscentrum zegt dat het goed is voor uw gezondheid om noten te eten en raadt zelfs...

Gezonde noten kopen bij De Notenkraam

Wist u dat noten tot de meest gezonde snacks behoren die u kunt vinden? Ze zitten vol met gezonde vetten en oliën, die onder andere helpen uw bloeddruk gezond te houden en cholesterol tegen te gaan. We kunnen u dan ook aanraden om eens te kijken op de website van De Notenkraam, waar we een groot aanbod aan de lekkerste gezonde noten voor u klaar hebben staan. Het voedingscentrum zegt dat het goed is voor uw gezondheid om noten te eten en raadt zelfs aan om dagelijks een handje te nuttigen. Bij De Notenkraam zijn we het daar helemaal mee eens en we hebben in onze webshop dan ook een groot assortiment van de lekkerste noten voor u klaarstaan.

 

Gezonde nootjes in alle soorten en maten

Wat voor noten verkopen we allemaal bij De Notenkraam? U kunt bijna beter vragen welke noten we niet verkopen! Ons assortiment is dusdanig uitgebreid dat we u wel kunnen beloven dat u bij ons praktisch elke noot vindt die er maar te krijgen is. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan cashewnoten, amandelen, hazelnoten, walnoten en pecannoten. Deze noten verkopen we dan ook nog in meerdere verschillende uitvoeringen. Wilt u ze lekker gezouten en gebrand? Of vindt u het lekkerder om de noten met een heerlijk zoet laagje te nuttigen? Wij raden u aan om gewoon eens in ons assortiment te kijken in welke gezonde noten u nu trek heeft. En mocht u het niet weten, dan hebben we meerdere zalige mixen voor u klaarstaan, waar u de lekkerste gezonde nootjes bij elkaar vindt!

 

Eenvoudig gezonde noten kopen

De Notenkraam is 45 jaar geleden daadwerkelijk begonnen als kraam op de markt, waar u onze heerlijke noten kon kopen. Tegenwoordig zijn we nog steeds op meerdere markten te vinden, maar daarnaast hebben we ook een mooie webshop voor u klaargezet. Hier vindt u ons volledige assortiment bij elkaar. U kiest simpel de noten die u het lekkerst vindt en wij zorgen ervoor dat deze naar u toe worden gestuurd. 

Lees meer

Er zijn 33 producten.

Item 1-30 van 33 in totaal item(s)
Item 1-30 van 33 in totaal item(s)

Chat met ons