Gezonde zaden en pitten Zaden en pitten zijn niet meer weg te denken uit de keuken en bij het ontbijt. Voedingsvezels, Omega 3, bouwstoffen en nog meer gezondheid in zaden en pitten. Zaden en pitten worden aanbevolen in ieder gezond eetpatroon. Dagelijks een handjevol zaden en pitten eten is erg gezond. Ze doen ons tevens meer opgeslagen vet verbranden, en daardoor gemakkelijker afvallen. Zaden en pitten vind je dan ook niet voor niets terug bij de vele superfoods. Deze barsten van alle...

Gezonde zaden en pitten

Zaden en pitten zijn niet meer weg te denken uit de keuken en bij het ontbijt. Voedingsvezels, Omega 3, bouwstoffen en nog meer gezondheid in zaden en pitten.

Zaden en pitten worden aanbevolen in ieder gezond eetpatroon. Dagelijks een handjevol zaden en pitten eten is erg gezond. Ze doen ons tevens meer opgeslagen vet verbranden, en daardoor gemakkelijker afvallen. Zaden en pitten vind je dan ook niet voor niets terug bij de vele superfoods. Deze barsten van alle gezonde voedingsstoffen, nodig om goed te functioneren. U wilt graag gezonde zaden en pitten kopen? Kom dan eens langs bij De Notenkraam, op één van onze markten of in onze webshop.

Lees meer

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)
Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Chat met ons