De lekkerste ongebrande noten Het mooie aan noten is niet alleen het feit dat ze zo lekker zijn, maar ook dat ze zo gezond zijn. Elke noot zit propvol met gezonde, onverzadigde vetten en mineralen, waardoor u er zeker van kunt zijn dat u met elk handje noten een zeer gezonde snack tot u neemt. Bij De Notenkraam vindt u het ruimste assortiment noten in alle verschillende soorten en maten. Niet alleen verkopen wij de lekkerste gebrande noten of noten in een chocoladelaagje, maar ook...

De lekkerste ongebrande noten

Het mooie aan noten is niet alleen het feit dat ze zo lekker zijn, maar ook dat ze zo gezond zijn. Elke noot zit propvol met gezonde, onverzadigde vetten en mineralen, waardoor u er zeker van kunt zijn dat u met elk handje noten een zeer gezonde snack tot u neemt. Bij De Notenkraam vindt u het ruimste assortiment noten in alle verschillende soorten en maten. Niet alleen verkopen wij de lekkerste gebrande noten of noten in een chocoladelaagje, maar ook ongebrande noten. In hun pure vorm zijn noten ook niet te versmaden. U kunt daarbij denken aan onze cashewnoten en amandelen, maar ook walnoten, pecannoten en macadamianoten, om er maar een handvol te noemen.

Lees meer...

Ongebrande nootjes voor iedereen

Alle noten zijn gezond, maar over het algemeen genomen zijn de ongebrande noten nog iets gezonder dan de gebrande variant. Deze noten bevatten de meeste gezonde voedingsstoffen en zijn over het algemeen ook zalig als ze niet gebrand zijn. Neem bijvoorbeeld walnoten of amandelen, die hun eigen kenmerkende smaak hebben die u waarschijnlijk uit duizenden zult herkennen. Maar ook cashewnoten en bijvoorbeeld pinda's zijn heerlijk als u deze au naturel eet. Dit neemt natuurlijk niet weg dat ook gebrande noten ware vitaminebommetjes zijn. We raden u dan ook aan om gewoon zelf eens in ons assortiment te kijken welke noten u het meest aanspreken. Proeven is dan natuurlijk ook een goed idee, dit kunt u doen met een van onze ongebrande notenmixen.

Ongebrande noten kopen

Als u op zoek bent naar de lekkerste ongebrande noten, neem dan eens een kijkje in het zeer ruime assortiment van De Notenkraam. Wij verkopen al meer dan 45 jaar de lekkerste noten die er te krijgen zijn. In eerste instantie vanuit een kraam op de markt, maar inmiddels ook op onze overzichtelijke website. Ongebrande noten kopen is bij ons een peulenschilletje. U kiest gewoon de noten die u het lekkerste lijken en hoeveel u hiervan wilt hebben. Even de bestelling afronden in onze beveiligde betaalomgeving en klaar bent u. Wij zorgen er dan voor dat u zo snel mogelijk kunt beginnen met genieten van uw gezonde snack!

Lees meer

Er zijn 20 producten.

Item 1-20 van 20 in totaal item(s)
Item 1-20 van 20 in totaal item(s)