Vruchten gedroogd: de allerbeste kwaliteit… Verse vruchten zijn heerlijk, maar wist u dat vruchten gedroogd ook heel lekker zijn? Gedroogde vruchten zijn gezond als tussendoortje of (na bereiding) lekker als dessert met bijvoorbeeld kwark of yoghurt. Lees meer... De gezonde werking van gedroogde vruchten In gedroogde vruchten zitten veel vezels die ervoor zorgen dat je een goede stoelgang krijgt en behoudt. Gedroogd fruit bevat antioxidanten, waardoor het ook een gunstig effect...

Vruchten gedroogd: de allerbeste kwaliteit…

Verse vruchten zijn heerlijk, maar wist u dat vruchten gedroogd ook heel lekker zijn? Gedroogde vruchten zijn gezond als tussendoortje of (na bereiding) lekker als dessert met bijvoorbeeld kwark of yoghurt.

Lees meer...

De gezonde werking van gedroogde vruchten

In gedroogde vruchten zitten veel vezels die ervoor zorgen dat je een goede stoelgang krijgt en behoudt. Gedroogd fruit bevat antioxidanten, waardoor het ook een gunstig effect heeft op de cholesterol in het lichaam. Antioxidanten hebben tevens een ontstekingsremmende werking.

Natuurlijk, bij de Notenkraam

U wilt graag gedroogde vruchten online kopen? De Notenkraam heeft de allerbeste kwaliteit gezonde abrikozen, pruimen, rozijnen, gedroogde mango, gedroogde appeltjes, medjoul dadels, vijgen, cranberrie en nog veel meer gedroogd fruit. Zowel op de markt als in onze webshop.

Lees meer

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)