De lekkerste hazelnoten bij De Notenkraam Hazelnoten behoren al jarenlang tot de meest populaire noten op de markt. Niet zo vreemd ook, want deze notensoort heeft een heerlijke smaak en is daarnaast ook nog eens goed voor uw gezondheid. Van welke andere snack zegt het voedingscentrum nu ook dat u er eigenlijk elke dag een handje van moet eten om aan uw gezondheid te werken? Hazelnootjes zijn daarnaast in meerdere verschillende uitvoeringen bij ons te vinden. U kunt ze gewoon puur bij ons...

De lekkerste hazelnoten bij De Notenkraam

Hazelnoten behoren al jarenlang tot de meest populaire noten op de markt. Niet zo vreemd ook, want deze notensoort heeft een heerlijke smaak en is daarnaast ook nog eens goed voor uw gezondheid. Van welke andere snack zegt het voedingscentrum nu ook dat u er eigenlijk elke dag een handje van moet eten om aan uw gezondheid te werken? Hazelnootjes zijn daarnaast in meerdere verschillende uitvoeringen bij ons te vinden. U kunt ze gewoon puur bij ons krijgen, maar ook met een zalig laagje chocolade of als onderdeel van een gevarieerde mix. We raden u dan ook aan om eens in ons online assortiment te kijken welke hazelnoten we allemaal voor u klaar hebben staan. Hazelnoten kopen bij De Notenkraam is daarna heel eenvoudig.

Lees meer...

De beste noten op de markt

U heeft vast wel eens over een markt gelopen en dan die heerlijke geur geroken van vers gebrande noten. De Notenkraam staat al meer dan 45 jaar op meerdere markten in Nederland en weet dan ook als geen ander hoe noten het best bereid moeten worden. Ook weten we precies waar we de lekkerste noten vandaan moeten halen en hoe je de lekkerste mix samenstelt. Hazelnoten behoren altijd tot de noten die bij ons het meest populair zijn. Niet zo vreemd ook, want deze populaire noot heeft terecht een goede naam. Wij verkopen ze naturel, gebakken, geroosterd, wit, als onderdeel van een lekker chocoladerotsje en als bestanddeel in de zaligste studentenhaver.

Hazelnootjes in geuren en kleuren

Komt u ons tegen op een markt? Loop dan eens langs om de lekkerste hazelnoten te kopen. Maar het kan natuurlijk ook dat u niet vaak op een markt komt, of dat u niet in de buurt woont van de plaatsen waar wij op de markt te vinden zijn. In dat geval heeft u dezelfde ruime keuze ook op onze website. We hebben ons best gedaan een site te maken die zo overzichtelijk mogelijk is, waar u dan ook nog eens eenvoudig een bestelling kunt maken. U kunt ook altijd bij ons terecht als u vragen heeft over een van onze producten.

Lees meer

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)
Item 1-5 van 5 in totaal item(s)