De lekkerste notenmixen vindt u bij De Notenkraam Noten: een lekkere maar vooral ook zeer gezonde snack. Wist u dat elke noot die u bij De Notenkraam kunt krijgen eigenlijk een soort vitaminebommetje is? Dat u daarnaast in elke noot ook de beste onverzadigde vetten terug kunt vinden en dat het voedingscentrum u daarom aanraadt om elke dag een handje noten te nuttigen? Bij De Notenkraam vindt u een grote variatie aan noten in alle soorten en maten. We verkopen bijvoorbeeld cashewnoten,...

De lekkerste notenmixen vindt u bij De Notenkraam

Noten: een lekkere maar vooral ook zeer gezonde snack. Wist u dat elke noot die u bij De Notenkraam kunt krijgen eigenlijk een soort vitaminebommetje is? Dat u daarnaast in elke noot ook de beste onverzadigde vetten terug kunt vinden en dat het voedingscentrum u daarom aanraadt om elke dag een handje noten te nuttigen? Bij De Notenkraam vindt u een grote variatie aan noten in alle soorten en maten. We verkopen bijvoorbeeld cashewnoten, macadamianoten, walnoten, amandelen en pinda's, in meerdere verschillende uitvoeringen. We kunnen het ons goed voorstellen dat het soms moeilijk kiezen is tussen al deze noten en daarom hebben we dan ook voor u een aantal heerlijke notenmixen samengesteld. Elke notenmix is goed voor uw gezondheid en daarnaast natuurlijk erg lekker!

Lees meer...

Een gezonde notenmix voor iedereen

Elke notenmix die u op onze website bestelt, of bij onze marktkraam komt kopen, is helemaal vers samengesteld. De mixen zijn gezond en lekker en in vele uitvoeringen te verkrijgen. Wilt u lekkere nootjes die gebrand zijn of geroosterd? Of heeft u toch liever een zoete notenmix voor als u een keer trekt heeft in wat zoets? Uiteraard ontbreekt ook bijvoorbeeld de studentenhaver niet. Deze verkopen we in een naturel en geroosterde variant. We raden u aan om gewoon eens een kijkje te nemen in ons volledige assortiment notenmixen. U vindt hier tientallen mixen waar u zeker van gaat genieten!

Een notenmix kopen

Die gezonde notenmix waar u lekker van kunt genieten koopt u natuurlijk bij De Notenkraam. We hebben al ruim 45 jaar ervaring met de verkoop van noten en weten als geen ander waar we ze vandaan moeten halen. Ook de bereiding en samenstelling van onze mixen heeft absoluut geen geheimen meer voor ons. Neemt u gerust eens een kijkje om te zien welke notenmix u het meeste aanspreekt. Een notenmix kopen is daarna een heel eenvoudig en veilig proces.

Lees meer

Er zijn 25 producten.

Item 1-25 van 25 in totaal item(s)
Item 1-25 van 25 in totaal item(s)

Chat met ons