De lekkerste, gezonde cashewnoten bij De Notenkraam U wilt graag eens een snack eten waarbij u er niet bang voor hoeft te zijn wat voor gevolgen deze heeft voor uw gezondheid? Dan vindt u bij De Notenkraam de lekkerste, meest gezonde cashewnoten! U vindt deze noten bij ons in een groot aantal verschillende soorten. Ze zijn niet te versmaden als gebrande noten, zout of ongezouten, maar we verkopen ze ook bijvoorbeeld met een lekker laagje chocolade, of als onderdeel van een smakelijke mix....

De lekkerste, gezonde cashewnoten bij De Notenkraam

U wilt graag eens een snack eten waarbij u er niet bang voor hoeft te zijn wat voor gevolgen deze heeft voor uw gezondheid? Dan vindt u bij De Notenkraam de lekkerste, meest gezonde cashewnoten! U vindt deze noten bij ons in een groot aantal verschillende soorten. Ze zijn niet te versmaden als gebrande noten, zout of ongezouten, maar we verkopen ze ook bijvoorbeeld met een lekker laagje chocolade, of als onderdeel van een smakelijke mix. Cashewnootjes behoren daarnaast tot de meest gezonde noten die er te krijgen zijn. De arachide olie die in de noten zit is zeer goed voor uw gezondheid, het eten van noten wordt dan ook niet voor niets aangeraden door het voedingscentrum.

Lees meer...

Heerlijke noot uit India

De cashewnoot is een noot die al decennia lang populair is in Nederland. Al direct na de introductie werd de noot uit India in de harten gesloten van iedereen die wel van een lekkere, gezonde snack houdt. Cashewnoten hebben een typerende smaak die u herkent uit duizenden. Bij De Notenkraam branden we de noten op een lage temperatuur, wat een aangenaam extra accent geeft aan de smaak van de noten. De noot is op deze manier een perfecte snack om te nuttigen als u bijvoorbeeld een glaasje aan het drinken bent en hier iets te knabbelen bij wilt hebben. Maar uiteraard is die een ideale snack voor elk moment. Een handje per dag doet wonderen voor uw gezondheid.

Cashewnoten kopen bij De Notenkraam

Cashewnootjes koopt u natuurlijk bij De Notenkraam. Wij hebben al 45 jaar ervaring met het verkopen van noten en weten dan ook als geen ander waar de lekkerste noten vandaan gehaald moeten worden. Deze verkopen we al vele jaren in onze kraam op meerdere Nederlandse markten, maar ook in onze uitgebreide, overzichtelijke webshop. Neemt u hier gerust eens een kijkje als u op zoek bent naar lekkere, gezonde noten. Cashewnoten kopen is bij ons heel eenvoudig. Bekijk op onze site welke noten u precies wilt kopen, kies een verpakking en u kunt uw bestelling alweer afronden. Wij zorgen er dan voor dat de nootjes snel uw kant opgestuurd worden.

Lees meer

Er zijn 8 producten.

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)
Item 1-8 van 8 in totaal item(s)