Lekkere gepelde pistachenoten bij De Notenkraam Het voordeel van gepelde pistachenootjes is dat het werk al voor u is gedaan. De pistachenoot is een gezonde noot. De pistachenoot bevat diverse belangrijke mineralen en vitaminen. De meeste gezonde pistachenoot is de naturel pistachenoot. Zowel gepeld als in de dop verkrijgbaar bij De Notenkraam. Lees meer... Herkomst en groeiwijze Van nature komt de boom uit Azië, maar dankzij het geliefde eindproduct worden er ook in Europa...

Lekkere gepelde pistachenoten bij De Notenkraam

Het voordeel van gepelde pistachenootjes is dat het werk al voor u is gedaan. De pistachenoot is een gezonde noot. De pistachenoot bevat diverse belangrijke mineralen en vitaminen. De meeste gezonde pistachenoot is de naturel pistachenoot. Zowel gepeld als in de dop verkrijgbaar bij De Notenkraam.

Lees meer...

Herkomst en groeiwijze

Van nature komt de boom uit Azië, maar dankzij het geliefde eindproduct worden er ook in Europa pistachebomen gekweekt. De boom kan goed overleven in barre omstandigheden zoals hete zomers en koude winters. Het enige waar de boom niet van houdt zijn natte weersomstandigheden.

De pistache groeit aan een boom van de pruikenboomfamilie, welke ongeveer 10 meter hoog wordt. Deze bomen komen van nature alleen voor in de tropen. Ook de mango en cashewnoot zijn geslachten binnen deze familie. Binnen de juiste omstandigheden kan de boom honderden jaren noten produceren. Er zijn verschillende rassen bekend, maar slechts één ras wordt gebruikt voor de commerciële teelt.

Gepelde pistachenoten kopen doet u eenvoudig bij De Notenkraam. Zowel online als op de markt.

Lees meer

Er zijn 7 producten.

Item 1-7 van 7 in totaal item(s)
Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Chat met ons