Lekker en gezond: de pecannoot! Noten zijn lekker en gezond. Tot de meest gezonde noten behoort de pecannoot. Deze noot komt van oorsprong uit het zuiden van de Verenigde Staten, maar heeft inmiddels ook zijn weg naar Nederland gevonden. Er zijn soorten pecannoten die ook in Nederland kunnen groeien. De pecannoot heeft een specifieke smaak die veel mensen erg lekker vinden. Vandaar ook dat pecannootjes tot de meest populaire in het assortiment van De Notenkraam behoren. U kunt ze bij ons...

Lekker en gezond: de pecannoot!

Noten zijn lekker en gezond. Tot de meest gezonde noten behoort de pecannoot. Deze noot komt van oorsprong uit het zuiden van de Verenigde Staten, maar heeft inmiddels ook zijn weg naar Nederland gevonden. Er zijn soorten pecannoten die ook in Nederland kunnen groeien. De pecannoot heeft een specifieke smaak die veel mensen erg lekker vinden. Vandaar ook dat pecannootjes tot de meest populaire in het assortiment van De Notenkraam behoren. U kunt ze bij ons verkrijgen in meerdere verschillende uitvoeringen. Wij verkopen deze noot gebrand, naturel, gezouten en ongezouten, alsmede geroosterd. Uiteraard is deze noot ook onderdeel van meerdere verschillende mixen.

Lees meer...

De gezonde werking van pecannoten

Net als eigenlijk alle andere noten is ook de pecannoot niet alleen lekker, maar ook erg gezond. Hij zit vol gezonde voedingsstoffen. Pecannootjes bevatten ongeveer 75 procent vet en 10 procent eiwit. Daarnaast zitten ze vol met zink en vitamine B1. Deze noten komen van een boom die tot wel 50 meter hoog kan worden en die tot de okkernotenfamilie behoort. Van nature is deze boom voornamelijk te vinden in Amerika, maar hij wordt ook wel geplant in gebieden waar een subtropisch klimaat heerst. In Nederland is dat natuurlijk niet het geval, maar dat neemt niet weg dat bepaalde soorten van deze boom ook in ons klimaat prima gedijen. We hebben het dan over de meer noordelijke rassen uit de VS.

Pecannoten kopen bij De Notenkraam

In onze webshop vindt u een zeer ruim aanbod aan verschillende noten en notenmixen. Uiteraard komen pecannoten ook veel voor in ons assortiment. Niet alleen los, in naturel of bewerkte vorm, maar ook als onderdeel van een aantal van onze populaire mixen. Kijk dan ook vooral even rond in ons assortiment of u een product ziet met deze populaire noot, dat u het meeste aanspreekt. Naast noten verkopen wij ook pinda's, gedroogde vruchten, superfoods, zoutjes, zoetwaren en bakspullen. Als u een vraag heeft over een van onze producten, dan bent u altijd welkom om hier uw vragen over te stellen!

Lees meer

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)
Item 1-5 van 5 in totaal item(s)