De lekkerste geroosterde amandelen bij De Notenkraam Als u op zoek bent naar een snack die lekker en goed is, dan raden we u aan om eens op de website van De Notenkraam te kijken. Bij ons vindt u een groot aantal heerlijke noten overzichtelijk bij elkaar, die u eenvoudig in onze webshop bestelt. Als u van ons een tip wilt hebben voor een soort waar u goed van gaat genieten, dan raden we u de geroosterde amandelen aan. Lees meer... Geroosterde amandeltjes Of u de amandeltjes nu...

De lekkerste geroosterde amandelen bij De Notenkraam

Als u op zoek bent naar een snack die lekker en goed is, dan raden we u aan om eens op de website van De Notenkraam te kijken. Bij ons vindt u een groot aantal heerlijke noten overzichtelijk bij elkaar, die u eenvoudig in onze webshop bestelt.

Als u van ons een tip wilt hebben voor een soort waar u goed van gaat genieten, dan raden we u de geroosterde amandelen aan.

Lees meer...

Geroosterde amandeltjes

Of u de amandeltjes nu rauw of geroosterd eet, ze hebben redelijk vergelijkbare voedingswaarden, al zijn er een paar kleine verschillen. De meeste mineralen worden iets meer geconcentreerd tijdens het branden en roosteren omdat ze wat vocht verliezen. B-vitamines zijn niet hittestabiel, dus het roosteren en branden verlaagt het vitamine B-gehalte. Noten bevatten overigens over het algemeen toch niet heel veel vitamine B, waardoor deze verlaging weinig invloed heeft.

Geroosterde amandelen kopen bij De Notenkraam

De Notenkraam is al 45 jaar een begrip. We staan niet alleen op een aantal verschillende markten, maar hebben ook een zeer uitgebreide webshop. Hier vindt u de lekkerste noten die er online te vinden zijn. U kunt deze in verschillende hoeveelheden bij ons kopen. Naast noten verkopen we ook de lekkerste mixen, superfoods, vruchten, pitten en zaden, zoutjes en zoetigheden. We willen u met ons assortiment een gezond alternatief bieden voor het minder gezonde lekkers waar de supermarkten mee vol liggen. Als u op zoek bent naar advies kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

We verkopen bij De Notenkraam verschillende soorten amandelen, dus ook deze geroosterde amandelen. Geroosterde amandelen kopen doet u dus eenvoudig bij De Notenkraam.

Lees meer

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)
Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Chat met ons