Gedroogd fruit kopen Gedroogd fruit bestel je gemakkelijk en voordelig bij de Notenkraam. Vers fruit is heerlijk, maar wist u dat fruit gedroogd ook heel lekker is? Deze mix van gedroogd fruit bevat suiker en smaakt dus zoet. Het gedroogde fruit bevat daarnaast vitamines, mineralen en vezels. Gedroogd fruit is rijk aan vitamine B1, vitamine B6, foliumzuur, ijzer, magnesium, koper en kalium. Daarnaast zijn veel gedroogde vruchten, zoals vijgen, pruimen en abrikozen, rijk aan voedingsvezels....

Gedroogd fruit kopen

Gedroogd fruit bestel je gemakkelijk en voordelig bij de Notenkraam. Vers fruit is heerlijk, maar wist u dat fruit gedroogd ook heel lekker is? Deze mix van gedroogd fruit bevat suiker en smaakt dus zoet. Het gedroogde fruit bevat daarnaast vitamines, mineralen en vezels. Gedroogd fruit is rijk aan vitamine B1, vitamine B6, foliumzuur, ijzer, magnesium, koper en kalium. Daarnaast zijn veel gedroogde vruchten, zoals vijgen, pruimen en abrikozen, rijk aan voedingsvezels. Gedroogd fruit is lekker als tussendoortje.

Lees meer...

Gezond tussendoortje

Gedroogd fruit is een hele goed vervanging van snoep. In een bakje magere yoghurt is gedroogd fruit ook heerlijk. Als tussendoortje te eten, maar ook heel geschikt als ingrediënt in salades of stoofschotels.

Lees meer

Er zijn 9 producten.

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)
Item 1-9 van 9 in totaal item(s)