Studentenhaver: gezond Studentenhaver, een gezonde mix van ongebrande noten en grote rozijnen, amandelen, hazelnoten, walnoten, paranoten, grote blauwe en witte rozijnen. Studentenhaver dankt zijn naam aan zijn vele gezonde voedingsstoffen. Een lekkere, snelle en voedzame snack, zonder ongezonde suikers en vetten. Niet alleen maar lekker, maar dus ook nog eens gezond! Lees meer... Het Voedingscentrum adviseert in de nieuwe richtlijnen voor 2016 (SCHIJF VAN VIJF) dagelijks een handje...

Studentenhaver: gezond

Studentenhaver, een gezonde mix van ongebrande noten en grote rozijnen, amandelen, hazelnoten, walnoten, paranoten, grote blauwe en witte rozijnen. Studentenhaver dankt zijn naam aan zijn vele gezonde voedingsstoffen. Een lekkere, snelle en voedzame snack, zonder ongezonde suikers en vetten. Niet alleen maar lekker, maar dus ook nog eens gezond!

Lees meer...

Het Voedingscentrum adviseert in de nieuwe richtlijnen voor 2016 (SCHIJF VAN VIJF) dagelijks een handje noten te eten. Noten bevatten veel onverzadigde vetzuren en bouwstoffen.

Gezonde studentenhaver kopen bij De Notenkraam

Heeft u na het lezen van dit stukje trek gekregen in studentenhaver? Dan raden we u aan om even in ons assortiment te kijken en een bestelling te maken. Wij zorgen er dan voor dat ze snel uw kant op komen, zodat u er zonder dralen van kunt genieten. U vindt De Notenkraam ook op verschillende markten, waar wij ons volledige assortiment aanbieden. U kunt ons hier om advies vragen, maar dit kunt u natuurlijk ook doen door ons eenvoudig een mailtje te sturen.

Lees meer

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)
Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Chat met ons